Blog

Házhoz jön a kedvenc zöldségesed

Házhozszállítás, futárral, zöldség gyümölcs

A cipelek.hu azért jött létre, hogy segítse a helyi kisboltok és friss magyar árukat kereső vevőik egymásra találását. Országszerte rengeteg élelmiszerárus, hentes, zöldséges, cukrász vagy éppen vegyesbolt tulajdonos kínál olyan, friss magyar élelmiszert, amely egyelőre csak az oda betérő, szűkebb vásárlói kör számára érhető el. A cipelek.hu-val ezen szeretnénk változtatni.

Zöldség gyümölcs rendelés kiszállítássalKiélezett verseny folyik a vevőkért az élelmiszer kiskereskedelemben, főleg a karantén alatt sikerült a multiknak megsokszorozni a forgalmukat az online rendelések meredek felfutásával. Ekkor sok kisboltosnak kellett átgondolnia üzletének jövőjét, sőt, tartalékok híján, sokan kényszerültek lehúzni a redőnyt. Optimizmusra adhat okot azonban, hogy a minőséget kereső, tudatos vásárlók egy része csak jobb híján és kényelemből választja a nagy élelmiszerláncok webshopjait, sokkal szívesebben venne friss, helyileg hozzá közelebb lévő, ismerős eladótól származó árut.

A járványhelyzet még nyilvánvalóbbá tette az amúgy is évek óta terjedő trendet, hogy az emberek a kis, helyi, egy-egy termékcsoportra specializált üzleteket keresik az alapvető élelmiszerekért. Ezek a boltok, például a sarki hentesbolt vagy zöldséges esetleg kiesnek a szokásos napi szinten bejárt útvonalból, de viszonylag közel vannak lakhelyükhöz, és áruik sem több száz vagy ezer kilométerről érkeztek, hanem főleg helyi, szezonális termékeket kínálnak.

Házhozszállítás, futárral, zöldség gyümölcs

A cipelek.hu alapvetően nem sokban különbözik az élelmiszer webshopoktól, kényelmes és rugalmas bevásárlást tesz lehetővé.
Különbség viszont, hogy itt személyes kapcsolat alakulhat ki a fizikai boltot is üzemeltető kiskereskedő és vevője között, és friss, többségében  magyar árukat lehet rendelni házhozszállításra vagy személyes átvételre.

 

Előnyei

  • Vevőként, hogy egyszerre juthatsz a helyi zöldségesnél, húsboltban elérhető, napi szinten megújuló, friss és hozzáértő eladótól származó termékekhez, miközben az ismerős kereskedőt is támogathatod.
  • A kisboltosnak pedig azért jó, mert így több lábon állhat, emellett az online üzlettel beléphet a 21. századba: új értékesítési csatornát kap forgalomarányos jutalékért cserébe. Ha kevesebbet ad el, akkor a cipelek.hu szolgáltatása utáni jutalék is kisebb, így nem kell hatalmas fix költségekbe vernie magát már az online boltnyitás elején. A kiszállítást és a fizetést a kereskedő intézi, a cipelek.hu az online találkahelyet biztosítja, hogy létrejöhessen a rendelés.

A fizetés átvételkor történik és készpénzzel és kártyával is lehetséges. Nem előírás, de kiemelten ajánljuk a cipelek.hu-ra regisztráló kereskedőknek az online világban alapelvárásnak számító kártyás fizetési lehetőség biztosítását

Ha kereskedőként most kedvet kaptál az online bolt nyitásához, érdemes gyorsan lépned és regisztrálnod a cipelek.hu-ra, ugyanis a kiszállítási körzeteket érkezési sorrendben osztja ki a rendszer, üzlettípusonként. Ennek előnye, hogy nem kell egymással versengeniük például a karaj vagy a zöldségek árával, mert egy körzetbe egyetlen, az adott körzetre leggyorsabban lecsapó kereskedő szállíthat.

Regisztrálj még ma!