Blog, Élelmiszer kiszállítás, Zöldség-gyümölcs házhozszállítás

Zöldség a netről?! Miért éri meg házhoz rendelnem?

cipelek.hu-zoldseg-gyumolcs-kiszallitas

Röviden ugyanazért, amiért minden más élelmiszert: egyszerű, kényelmes, mert nem kell cipekedni, ráadásul így támogathatod a közeledben működő, ismerős boltokat is.

Sokan szeretnek piacra járni, beszélgetni az árusokkal, válogatni a portékák között, megkeresni, hol a legolcsóbb a csirkemell és megenni egy sütit a helyi cukrászdában a bevásárlás végén. Mi a cipelek.hu nem akarunk lebeszélni erről a programodról, inkább egy kiegészítő lehetőséget ajánlunk fel mellé. Hiszen megeshet, hogy nem érsz rá a nyitvatartási időben a piacra menni, a szupermarketben sem szívesen szerzed be a süteményt vagy a gyümölcsöt, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen nincs kedved cipekedni több kilónyi szatyorral.

cipelek.hu-zoldseg-gyumolcs-kiszallitasIlyen esetekben jön jól, ha regisztrálsz a cipelek.hu-ra – vagy egyszerűen belépsz a Facebook fiókoddal – ahol akár a mobilodról is intézheted a napi vagy heti bevásárlást. Csak kiválasztod a kívánt árut és mennyiséget, megrendeled, és a körzetedben kiszállító zöldséges, hentesbolt, cukrászda vagy éppen vegyesbolt házhoz viszi neked. Ezzel garantáltan friss, helyi áruhoz jutsz, pont úgy, mintha személyesen kerested volna fel a boltot. Ráadásul akár aznapi szállítással is megkaphatod, a kereskedő által beállított kiszállítási időszakok keretein belül. Ha úgy a kényelmesebb, mert nagyon közel laksz az adott kereskedőhöz, személyesen is elmehetsz érte, a rendelést követő némi átfutási idő után elvitelre készen fog várni a csomagod.

Még egy fontos szempont: a kiszállítási díj. Az egész rendszer lényege, hogy helyi kereskedőket hoz össze a közelben lakó vásárlókkal, így nem kell nagy távolságra szállítani a megrendelt árut. És mivel közel van a bolt, nem kell magas házhozszállítási díjjal sem számolnod. Éppen ezért a cipelek.hu erősen ajánlja a hozzá regisztrált kereskedőknek, hogy a kiszállítás díját 500 forintban maximálják. Természetesen ennél lehet kevesebb, vagy – magasabb összegű rendelés esetén – akár ingyenes is.

Mivel a kiszállítás mellett a rendelések összekészítése is a kereskedők feladata, és szabad kapacitásuktól függően oldják meg, van arra lehetőségük, hogy ezt a részükről extra idő- és energiaráfordítást igénylő feladatot a boltinál néhány százalékkal magasabb termékárakban érvényesítsék. Ezért előfordulhat, hogy eltérőek a személyesen és az online vásárolt áruk – húsok, zöldségek vagy éppen a vegyesbolti termékek – árai. Kicsit jobban belegondolva, ekkora, vagy még nagyobb árkülönbség a piacon vásárolva is simán előfordul.

Nem kell attól sem tartanod, hogy megromlik a hús vagy a hűtést igénylő desszert, mire az ajtódhoz ér, hiszen a cipelek.hu-val szerződött kereskedők vállalják az erre vonatkozó hatályos jogszabályok betartását.

Most már tényleg nincs más hátra, mint hogy irányítószámod megadásával megnézd, van-e már a cipelek.hu-ra regisztrált zöldséges, hentes, cukrászda, herbária vagy éppen vegyesbolt a körzetedben.

Ha igen, akkor akár regisztráció nélkül is indíthatod az első rendelésed!