Gyakori kérdések

A Cipelekkel a helyi kisboltok és a friss magyar árukat kereső vásárlók találnak egymásra az internet segítségével. Kereskedői webshopjain keresztül kényelmes és rugalmas bevásárlást tesz lehetővé a helyi kereskedőknél, éppúgy mintha leszaladnánk a zöldségesbe.

Ez érték a vásárlóknak, aki így a helyi jól ismert kereskedőket támogatják vásárlásaikkal, de éppolyan érték azoknak a kereskedőknek is, akik most szeretnének megjelenni az internetes kereskedelemben.

Az internetes rendeléssel és házhozszállítással kényelmesen, gyorsan és érintésmentesen intézhető el a bevásárlás.

Kereskedőként tudsz létrehozni egy online üzletet a Cipelek segítségével. Ehhez regisztrálnod kell az oldalon, ami után egy árukkal feltöltött online üzletet bocsátunk a rendelkezésedre. Az üzleted előre fel van töltve árukkal, de amit könnyűszerrel a saját képedre formálhatsz.

Ezt követően pedig, a termék árak és a kiszállítási körzet / körzetek beállítása után már kezdheted is a kereskedést – így a akár 24 óra alatt is eladhatsz már élelmiszereket kezdőként.

A beüzemeléshez külön oktatóvideókat is készítettünk, minden menüponthoz egy-egy segédvideót, amivel teljesen kezdőként is könnyedén megnyithatod a saját üzleted.

Alapvetően 5 üzlet típushoz keressük a partnereket:

  • Zöldség-gyümölcs,
  • Cukrászda,
  • Húsáru,
  • Herbária
  • Vegyesbolt.

Természetesen nem zárkózunk el más típusú üzletektől sem, amennyiben tudják vállalni a helyi kiszállítást a kínálatukra. Vannak köztünk Állateledel, Kertész áru és Szerszám üzlet tulajdonosok is.

Aki csatlakozik, annak kizárolagosságot is nyújtunk, miszerint a saját irányítószámán (körzetén) belül, az adott üzlettípusban ő lesz az egyedüli Cipelek tag. Ezáltal hosszútávon behozhatatlan előnyt élvez majd a konkurenciával szemben.

Igen. Amennyiben egy tulajdonosnak több üzlete van, de a leírt kategóriabeli és földrajzi szempontoknak megfelel, úgy létrehozhat több online boltot is.

Két dolgot kell magadnak átgondolnod az induláshoz.

  1. A kiszállítás megszervezése,
  2. A bankkártyás fizetési lehetőség biztosítása

Ez utóbbi nem kötelező, de mivel a vásárlók ma már magától értetődőnek veszik az online rendeléseknél a kártyás fizetést, mindenképpen ajánljuk ezt a fizetési lehetőséget is biztosítani.

Erre javasoljuk a Vodafone és az OTP 1Ft-ért elvihető mobil terminálját >> LINK (ReadyPay)<<

Minden partnerünk saját ügyfélszolgálatos munkatársat kap a közös munka megsegítésére. Nálunk sosem lesz olyan, hogy mindig más veszi fel neked a telefont és mindent el kell magyaráznod.

A kapcsolattartód személye változatlan, így ismeri az üzleted, a problémáid és hatékonyan segíteni tud.

A kijelölt munkatársunk folyamatosan vizsgálja a shopod, kijavítja az esetleges apróbb elírásokat, szebb képet állít be, javítja a leírást, stb. Vagyis mindent megtesz, hogy a boltod a lehető legjobban teljesítsen Mindezt kérned sem kell tőlünk!

Magáért a Cipelek megoldás használatáért semmit, azaz ingyen nyithatsz üzletet. Fizetni csupán a rajtunk keresztül teljesült megrendelések után kell: ez a jutalék 6%-os.

 

A platform minden népszerű mobilra és asztali gépre, valamint böngésző típusra letesztelt, így nem áll fent annak a veszélye, hogy egy potenciális online vásárló rossz élményben részesülne.

 

A Cipelek partnerek az együttműködés során folyamatos online és offline marketing megjelenésekben részesülnek. Ennek részleteit minden esetben egyeztetjük velük, mivel abban hiszünk, hogy az ilyen kommunikációval együtt tudunk erősödni.

További kérdéseid merültek fel? Lépj velünk kapcsolatba a [email protected] címen!

VAGY AZ ALÁBBI ŰRLAP ELKÜLDÉSÉVEL

Adataid

Csak válaszadásra használjuk és nem tároljuk!


Miben segíthetünk?

Írd meg miben segíthetünk és igyekszünk azonnal válaszolni!