1–40 termék, összesen 314 db

Show sidebar
Nem adott meg irányítószámot, ezért a lent látható termékekből nem tud vásárolni! Természetesen nézelődni nem tilos 🙂  Irányítószám megadás
marcipan-figurak
Bezár

Marcipán figurák

100 Ft /db
Különböző méretű és formájú marcipánból készült kis figurák. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sacher-tortaszelet
Bezár

Sacher tortaszelet

350 Ft /Szelet
Sacher piskóta sárgabaracklekvárral töltve, étcsokoládéval leöntve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Helytartó
Bezár

Linzer karika

100 Ft /db
Omlós édes sütemény, illetve tészta, amely lisztből, tojásból, cukorból, sütőporból bő zsiradék (margarin) hozzáadásával készül. Süteményként különféle lekvárokkal ízesítik. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Méteres kalács

430 Ft /Szelet
Csokis és sima kevert tészta őzgerincben sütve, főzött puncs krémmel töltve, csokis párizsi krémmel bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
makos-meggyes-retes
Bezár

Mákos meggyes rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta mákkal és savanykás megytöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
csokis-mignon
Bezár

Csokis mignon

100 Ft /db
Könnyű piskóta főzött krémmel rétegezve; csoki ízesítésű fondanttal bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
hókocka
Bezár

Hókocka

200 Ft
Vaníliás krémmel töltött könnyű lapok.
kepviselofank
Bezár

Képviselőfánk

100 Ft /db
A képviselőfánk legnépszerűbb formája a vaníliakrémmel és tejszínhabbal töltött változata. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
tuzijatek
Bezár

Tüzijáték kicsi

900 Ft /db
Kis méretű ortára szúrható tűzijáték. (kb 15-20 mp-ig ég)
gesztenye-golyo
Bezár

Zserbógolyó

160 Ft /db
Klasszikus zserbó-íz, golyók formájában, csokiba mártva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
turos-retes
Bezár

Túrós rétes

415 Ft /Szelet
Édes túrótöltelékkel töltött rétes. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
narancsos-turo-kocka
Bezár

Narancsos túró kocka

100 Ft /Szelet
Csokis piskóta édes krémes túróval a tetején pedig narancs ízű zselatinréteggel. Másik neve a Fanta szelet. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gyerek-torta
Bezár

Gyerek torta

100 Ft /db
Gyermek torta. Választható ízben és külsővel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
bounty szelet
Bezár

Bounty szelet

235 Ft
Kakaós lapok közé töltött kókuszos krémréteg, csokival a tetején.
tuzijatek
Bezár

Tüzijáték kicsi

100 Ft /db
Kis méretű ortára szúrható tűzijáték. (kb 15-20 mp-ig ég)
Csokoládé mousse
Bezár

Csokoládé mousse torta

100 Ft /db
Valódi belga csokoládéból főzött csokoládé mousse Sacher piskótába töltve, belga csokoládé forgáccsal burkolva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
turos-pogacsa
Bezár

Túrós pogácsa

100 Ft /Kg
Omlós pogácsa tészta túróval összegyúrva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenyes-sziv
Bezár

Gesztenyés szív

100 Ft /kg
Gesztenyemasszából formázott apró szív forma csokiban megmártva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kremes
Bezár

Krémes

100 Ft /Szelet
A klasszikus krémes recept alapján készült; könnyű szinte habos vaníliás krém ropogós tésztalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kremes
Bezár

Klasszikus krémes

450 Ft /Szelet
Klasszikus krémes recept alapján, főzött alap krémmel készült; könnyű szinte habos vaníliás krém ropogós tésztalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenyes-bejgli-2
Bezár

Gesztenyés bejgli

100 Ft /db
Igazi ünnepi bejgli gesztenyetöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
meggyes-turos-retes
Bezár

Meggyes túrós rétes

100 Ft /Szelet
Rétestészta édes túró és lédús meggytöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
rakoczi-turos
Bezár

Rákóczi túrós

380 Ft /db
Linzerlapon tejbegrízes túrókrém tojásfehérjehab díszítéssel a tetején. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
somloi-galuska 1
Bezár

Somlói galuska

635 Ft /db
Magyarország egyik nagy, kedvence édessége. Csokis és sima piskóta darabok nyakon öntve rumos diós csokiöntettel és tejszínhabbal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kakaos-bejgli
Bezár

Kakaós bejgli

100 Ft /db
Igazi bejgli édes kakaós krémmel töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
rakoczi-turos-pite
Bezár

Rákóczi túrós Pite

100 Ft /szelet
Pitetésztára halmozott citromos túróréteg felvert tojásfehérje habba. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Oreos torta (8-24 szelet)

4.500 Ft7.900 Ft /db
Az Oreo keksz krémjével dúsított tejszínhabos vaníliás krém, oreo keksz morzsával, egész kekszekkel a tetején, kakaós piskóta karikában. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
marcipan-tekercs
Bezár

Marcipán tekercs

100 Ft /kg
Szeletelt marcipánkrémes keksz tekercsek. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kremes
Bezár

Krémes

285 Ft /Szelet
A klasszikus krémes recept alapján készült; könnyű szinte habos vaníliás krém ropogós tésztalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
truffel-tortaszelet 2
Bezár

Trüffel tortaszelet

100 Ft /Szelet
Valódi belga csokoládéból főzött csokoládé mousse puerto rico-i rummal, édes morzsás felvert piskóta közé töltve, belga csokoládé forgáccsal burkolva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
szulunapi-torta
Bezár

Szülünapi torta

100 Ft /db
Szülinapi torta. Választható ízben és külsővel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
francia-kremes
Bezár

Francia krémes

100 Ft /Szelet
Vékony tésztarétegen könnyű szinte habos vanília krém réteg található, amin egy tejszínes krém réteg követ; a sütemény tetején pedig egy réteg karamell fondant foglal helyet. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
somloi-galuska-2
Bezár

Somlói galuska

635 Ft /db
Magyarország egyik nagy kedvence édessége, a somlói-galuska; kakaós és sima piskóta rumos csokisziruppal nyakon öntve, tejszínhabbal tálalva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sajtos-pogacsa-2
Bezár

Sajtos pogácsa

4.300 Ft /Kg
Omlós, sajtos és vajas tésztából készült pogácsa, sajtszórással a tetején. Hosszan frissen tartható. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
truffel-szelet
Bezár

Trüffel torta

100 Ft /db
A trüffel torta alapja, a tömény csoki, méghozzá abból is a legjobb minőségű.  Étcsokoládé és tejszín tökéletes elegye teszi ellenállhatatlanná az édességet. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.