1–40 termék, összesen 314 db

Show sidebar
Nem adott meg irányítószámot, ezért a lent látható termékekből nem tud vásárolni! Természetesen nézelődni nem tilos ????  Irányítószám megadás
meggyes-turos-retes
Bezár

Meggyes túrós rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta édes túró és lédús meggytöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Erdei gyümölcs kocka
Bezár

Erdei gyümölcs kocka

100 Ft /Szelet
Kakaós piskótaréteg alapon egy főzött mascarpones krém fekszik; a sütemény tetején pedig savanykás erdei gyümölcsök vannak zselatinba foglalva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Helytartó
Bezár

Babaszelet

200 Ft
Erősen rumos jellegű, vaníliakrémes, babapiskótával töltött sütemény.
Karamellás krémes
Bezár

Karamellás krémes

150 Ft
Karamellás tejszínes krémmel töltött lapok.
gesztenyes-bejgli-2
Bezár

Gesztenyés bejgli

100 Ft /db
Igazi ünnepi bejgli gesztenyetöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
habos-makos-pite
Bezár

Habos mákos Pite

100 Ft /Szelet
Pitetészta mákkal és felvert tojásfehérje hababal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
hókocka
Bezár

Hókocka

200 Ft
Vaníliás krémmel töltött könnyű lapok.
forma-torta
Bezár

Forma torta

100 Ft /db
Egyedi formákban elkészített torta. Választott ízű belsővel.
pozsonyi kifli
Bezár

Pozsonyi kifli

300 Ft
Mákos és diós változatban.
habos-makos
Bezár

Habos mákos

100 Ft /Szelet
Mákos sütemény tojásfehérje habbal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
forma-torta
Bezár

Forma torta

100 Ft /db
Egyedi formákban elkészített torta. Választott ízű belsővel.
francia-kremes
Bezár

Francia krémes

500 Ft /Szelet
Vékony tésztarétegen könnyű habos főzött vanília krém réteg található, amin egy tejszínes krém réteg követ; a sütemény tetején pedig egy réteg karamell fondant foglal helyet. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
francia-kremes
Bezár

Francia krémes

100 Ft /Szelet
Vékony tésztarétegen könnyű szinte habos vanília krém réteg található, amin egy tejszínes krém réteg követ; a sütemény tetején pedig egy réteg karamell fondant foglal helyet. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Eszterházy torta
Bezár

Eszterházy torta

7.500 Ft
Tojásfehérje habos, diós lapok közé töltött konyakos tejszín krém, teteje lágy fehér fondanttal díszítve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
mini-linzer-2
Bezár

Mini linzer

100 Ft /Kg
Omlós édes sütemény, illetve tészta, amely lisztből, tojásból, cukorból, sütőporból bő zsiradék (margarin) hozzáadásával készül. Süteményként különféle lekvárokkal ízesítik. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
ribizlis-turo-kocka
Bezár

Ribizlis túró kocka

100 Ft
Csokis piskóta édes túróval a tetején pedig savanykás ribizlis zselatinréteggel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Almás-mákos rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta almával és mákkal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
csokiszív
Bezár

Csokiszív

160 Ft
Többszörös díjnyertes süteményünk. Minimális liszt felhasználásával készült. A tészta dióból és csokoládéból áll. Meggylekvárral töltve.
dios-bejgli-1
Bezár

Diós bejgli

100 Ft /db
Igazi ünnepi bejgli vastag diótöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gyerek-torta
Bezár

Gyerek torta

100 Ft /db
Gyermek torta. Választható ízben és külsővel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
malnas-mascarpone-tortaszelet
Bezár

Túrótorta málna tetővel 16 szeletes

7.500 Ft
Málnaöntettel megkent vaníliás piskótára töltött málnás mascarpone, tetején málnával. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
meggyes-pite
Bezár

Meggyes Pite

100 Ft /Szelet
Savanykás meggyréteg vékony pitetészták között. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kremes
Bezár

Klasszikus krémes

450 Ft /Szelet
Klasszikus krémes recept alapján, főzött alap krémmel készült; könnyű szinte habos vaníliás krém ropogós tésztalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Csokoládé mousse
Bezár

Csokoládé mousse torta

100 Ft /db
Valódi belga csokoládéból főzött csokoládé mousse Sacher piskótába töltve, belga csokoládé forgáccsal burkolva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeribizlis kocka
Bezár

Feketribizlis kocka

270 Ft
Mascarponés krémmel töltött piskóta, feketeribizli réteggel a tetején.
kaposztas-retes
Bezár

Káposztás rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta pirított káposztával töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kokuszos-brownie
Bezár

Kókuszos brownie

100 Ft /Szelet
Igazi csupa csokis brownie reszelt kókusszal elkevert tésztából. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sajtos-masni-2
Bezár

Sajtos masni

100 Ft /Kg
Ropogósra sült, sajttal megszórt masni formájú leveles tészta. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
oroszkrem-torta
Bezár

Oroszkrém torta 16 szeletes

7.500 Ft
A tejszínhabtól fehéren tündöklő, csábító klasszikus, krémes torta. Vaníliás pudingszerű főzött krémmel, mazsolával vaníliás puha piskótarétegek közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeerdo-torta
Bezár

Fekete-erdő torta (8-24 szelet)

4.900 Ft8.250 Ft /db
Tejszínes, rigójancsi krém, főzött meggy töltelék kakaós piskótalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
csokolade-torta
Bezár

Csokoládé torta

100 Ft /db
Igazi csokitorta, ami kívül belül csupa csoki. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sargabarackos-turos-retes 1
Bezár

Sárgabarackos túrós rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta édes túróval és sárgabarack darabokkal töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenye-pure
Bezár

Gesztenye püré

425 Ft /db
Gesztenye massza püré, tejszínhabbal a tetején. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sajtos-pogacsa-2
Bezár

Sajtos pogácsa

1.600 Ft /Kg
Omlós, sajtos és vajas tésztából készült pogácsa, sajtszórással a tetején. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kremes
Bezár

Krémes

100 Ft /Szelet
A klasszikus krémes recept alapján készült; könnyű szinte habos vaníliás krém ropogós tésztalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.