1–40 termék, összesen 314 db

Show sidebar
Nem adott meg irányítószámot, ezért a lent látható termékekből nem tud vásárolni! Természetesen nézelődni nem tilos ????  Irányítószám megadás
kakaos-bejgli
Bezár

Kakaós bejgli

100 Ft /db
Igazi bejgli édes kakaós krémmel töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeribizlis kocka
Bezár

Feketribizlis kocka

270 Ft
Mascarponés krémmel töltött piskóta, feketeribizli réteggel a tetején.
sos-karamella
Bezár

Sós karamella torta

100 Ft /db
Piskótalapok közé töltött sós karamell krém, mely egyszerre édes de néhol mégis sós. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.

Puncsos mignon

100 Ft /db
Könnyű piskóta főzött krémmel rétegezve; puncs ízesítésű fondanttal bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenye-golyo
Bezár

Zserbógolyó

160 Ft /db
Klasszikus zserbó-íz, golyók formájában, csokiba mártva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeerdo-torta
Bezár

Feketeerdő tortaszelet

390 Ft /Szelet
Cseresznyeízes, vaníliás, tejszínes, rigójancsi krém, főzött meggy töltelék kakaós piskótalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
malnas-mascarpone
Bezár

Málnás mascarpone torta

100 Ft /db
Málnaöntettel megkent vaníliás piskótára töltött málnás mascarpone, tetején málnával. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kepviselofank
Bezár

Képviselőfánk

100 Ft /db
A képviselőfánk legnépszerűbb formája a vaníliakrémmel és tejszínhabbal töltött változata. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
makos-pite
Bezár

Mákos pite

100 Ft /Szelet
Vastag mákréteg omlós vékony pite tészta rétegek között. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
puncs-szelet
Bezár

Puncs szelet

100 Ft /Szelet
Piskótából, lekvárból, rumból és mazsolából készült sütemény, rózsaszín fondant réteggel a tetején. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenye-pure
Bezár

Gesztenye püré

100 Ft /db
Gesztenye massza püré, tejszínhabbal a tetején. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
epres-turos-retes
Bezár

Málnás túrós rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta édes túrtöltelékkel és málnával. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
eskuvoi-torta
Bezár

Esküvői torta

100 Ft /db
Esküvői torta.  A torta ára függ az íztől, a külső kinézettől, emeletszámtól és mérettől. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
turos-pite 1
Bezár

Túrós Pite

285 Ft /Szelet
Édes túróval rétegzett pitetészta. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kokuszcsok
Bezár

Kókuszcsók

100 Ft /db
Felvert, kókusszal elkevert cukrozott tojás fehérje hab kis kupacokban megsütve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Sajtos rúd

4.300 Ft /Kg
Ropogósra sült, sajttal megszórt omlós sajtos rudak. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Eszterházy torta
Bezár

Eszterházy torta

7.500 Ft
Tojásfehérje habos, diós lapok közé töltött konyakos tejszín krém, teteje lágy fehér fondanttal díszítve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenye-kocka 1
Bezár

Gesztenye kocka

100 Ft /Szelet
Rumos gesztenye ízű tejszínes krémes kakaós piskóta. A krémben valódi gesztenye darabok találhatóak. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
rakoczi-turos-2
Bezár

Rákóczi túrós

380 Ft /Szelet
Omlós tésztával, citromhéjjal elkevert édes túróval, és sárgabarack lekvárral készült nyalánkság, a klasszikus ízek kedvelőinek. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
malnas-mascarpone-tortaszelet
Bezár

Málnás mascarpone tortaszelet

100 Ft /Szelet
Málnaöntettel megkent vaníliás piskótára töltött málnás mascarpone, tetején málnával. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Málnás kocka

100 Ft /Szelet
Málnás joghurtos kakaós piskóta valódi málna darabokkal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
doboz
Bezár

Doboz Közepes

100 Ft /db
Másfeles/téglalap alakú tortához való doboz.
csokolades-brownie
Bezár

Csokoládés brownie

100 Ft /Szelet
Igazi csupa csokis brownie, az igazi csokikedvelőknek. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Eszterházy torta (8-24 szeletes)

5.750 Ft11.150 Ft
Tojásfehérje habos, diós lapok közé töltött tejszínes főzött vaníliás krém, teteje lágy fehér fondanttal díszítve, csokival cirádázva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
rigo-jancsi
Bezár

Rigó Jancsi

100 Ft /Szelet
A magyar cukrászat egyik klasszikus süteménye. Csokoládés piskótatészta és habos csokoládékrém-alapú cukrászsütemény tetején vastag étcsokiréteggel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kremes
Bezár

Klasszikus krémes

450 Ft /Szelet
Klasszikus krémes recept alapján, főzött alap krémmel készült; könnyű szinte habos vaníliás krém ropogós tésztalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
citromos-mignon
Bezár

Citromos mignon

100 Ft /db
Könnyű piskóta főzött krémmel rétegezve; citrom ízesítésű fondanttal bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sacher-2
Bezár

Sacher

100 Ft /db
Mini Sacher-torta az osztrák gasztronómia egyik legismertebb süteménye. Egyfajta csokoládétorta, amely két réteg sűrű, nem túl édes csokoládés piskótatésztából és a közöttük lévő vékony réteg sárgabaracklekvárból áll. A tetejét és az oldalát csokoládé bevonat borítja. A híres monarchiabeli cukrászkülönlegességek egyike. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
áfonyás keksz
Bezár

Áfonyás keksz

160 Ft
Különleges kukoricalisztes sütemény áfonyalekvárral töltve.
Csokoládé mousse
Bezár

Csokoládé mousse torta

100 Ft /db
Valódi belga csokoládéból főzött csokoládé mousse Sacher piskótába töltve, belga csokoládé forgáccsal burkolva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
oroszkrem-torta
Bezár

Oroszkrém torta (8-24 szeletes)

4.450 Ft7.850 Ft /db
A tejszínhabtól fehéren tündöklő, csábító klasszikus, krémes torta. Vaníliás pudingos főzött krémmel, rumaromában áztatott mazsolával vaníliás puha piskótarétegek közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Hatlapos
Bezár

Hatlapos

235 Ft
Igazi retro sütemény. Klasszikus módon elkészítve, csokikrém 6 lap között; lecsokizva a teteje.
bounty szelet
Bezár

Bounty szelet

235 Ft
Kakaós lapok közé töltött kókuszos krémréteg, csokival a tetején.
nero-2
Bezár

Néró

100 Ft /Kg
Két ropogósra sült piskóta réteg lekvárral összeragasztva, csokival meghintve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sacher-tortaszelet
Bezár

Sacher tortaszelet

350 Ft /Szelet
Sacher piskóta sárgabaracklekvárral töltve, étcsokoládéval leöntve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.