Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Show sidebar
Nem adott meg irányítószámot, ezért a lent látható termékekből nem tud vásárolni! Természetesen nézelődni nem tilos ????  Irányítószám megadás
dios-bejgli-1
Bezár

Diós bejgli

100 Ft /db
Igazi ünnepi bejgli vastag diótöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kakaos-bejgli
Bezár

Kakaós bejgli

100 Ft /db
Igazi bejgli édes kakaós krémmel töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
makos-bejgli 2
Bezár

Mákos bejgli

100 Ft /db
Igazi ünnepi bejgli vastag máktöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenyes-bejgli-2
Bezár

Gesztenyés bejgli

100 Ft /db
Igazi ünnepi bejgli gesztenyetöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
nutellas-mogyoros-bejgli
Bezár

Nutellás mogyorós bejgli

100 Ft /db
Igazi bejglitészta nutellás, mogyorós töltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.