1–40 termék, összesen 314 db

Show sidebar
Nem adott meg irányítószámot, ezért a lent látható termékekből nem tud vásárolni! Természetesen nézelődni nem tilos ????  Irányítószám megadás
habos-makos
Bezár

Habos mákos

100 Ft /Szelet
Mákos sütemény tojásfehérje habbal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
szilvas-retes
Bezár

Szilvás rétes

100 Ft /Szelet
Rétestészta zamatos szilvatöltelékkel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeribizlis kocka
Bezár

Feketribizlis kocka

270 Ft
Mascarponés krémmel töltött piskóta, feketeribizli réteggel a tetején.
eskuvoi-torta
Bezár

Esküvői torta

100 Ft /db
Esküvői torta.  A torta ára függ az íztől, a külső kinézettől, emeletszámtól és mérettől. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
csokolade-torta
Bezár

Csokoládé torta

100 Ft /db
Igazi csokitorta, ami kívül belül csupa csoki. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
turos-pogacsa
Bezár

Túrós pogácsa

100 Ft /Kg
Omlós pogácsa tészta túróval összegyúrva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Almás-mákos rétes

415 Ft /Szelet
Rétestészta almával és mákkal. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeerdo-torta
Bezár

Fekete-erdő torta (8-24 szelet)

4.900 Ft8.250 Ft /db
Tejszínes, rigójancsi krém, főzött meggy töltelék kakaós piskótalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
somloi-galuska-2
Bezár

Somlói galuska

100 Ft /db
Magyarország egyik nagy kedvence édessége, a somlói-galuska; kakaós és sima piskóta rumos csokisziruppal nyakon öntve, tejszínhabbal tálalva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sablé
Bezár

Sablé

305 Ft
Újdonságunk! Mézes lapok közé töltött könnyű mascarponés krém, extrán díszítve.
almas-pite
Bezár

Almás Pite

265 Ft /Szelet
Zamatos almatöltelék két vékony pitetészta között. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenye-kocka 1
Bezár

Gesztenye kocka

290 Ft /Szelet
Rumos gesztenye ízű tejszínes krémes kakaós piskóta. A krémben valódi gesztenye darabok találhatóak. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
kokusz-golyo
Bezár

Kókusz golyó

100 Ft /db
Kakaós, kókuszos, rumos kekszgolyó kókuszreszelékben megforgatva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
ribizlis-turo-kocka
Bezár

Ribizlis túró kocka

100 Ft
Csokis piskóta édes túróval a tetején pedig savanykás ribizlis zselatinréteggel. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Marlenka
Bezár

Marlenka

370 Ft
Eredeti változat, amit úgy vásárolunk. Az egyetlen sütemény, ami nem a cukrászdánkban készül. Diós, csokis, időnként fahéjas ízesítésben.
hármas rolád
Bezár

Hármas rolád

305 Ft
Különleges habkönnyű piskóta 3 ízzel betöltve: csokikrém, vaníliakrém és tejszín.
csokis-mignon
Bezár

Csokis mignon

100 Ft /db
Könnyű piskóta főzött krémmel rétegezve; csoki ízesítésű fondanttal bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
turos-retes
Bezár

Túrós rétes

100 Ft /Szelet
Édes túrótöltelékkel töltött rétes. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
cseresznyes-pite
Bezár

Cseresznyés pite

100 Ft /Szelet
Savanykás cseresznyeréteg vékony pitetészták között. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Csokoládé mousse-torta-2
Bezár

Csokoládé mousse tortaszelet

370 Ft /Szelet
Valódi belga csokoládéból főzött csokoládé piskótába töltve, belga csokoládé forgáccsal burkolva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
suni
Bezár

Süni

100 Ft /db
Kakaós, rumos áztatott, puha piskótagombóc csokireszelékben megforgatva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Üdvözlő felirat

300 Ft /db
Marcipán alapon üdvözlő feliratok. (Boldog születésnapot, Boldog névnapot, stb)
sacher-tortaszelet
Bezár

Sacher tortaszelet

350 Ft /Szelet
Sacher piskóta sárgabaracklekvárral töltve, étcsokoládéval leöntve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.

Gyümölcsös zselé szelet

2.200 Ft /Szelet
Rétegzett gyümölcs ízű zselék egymáson. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.  
Helytartó
Bezár

Citromos hókocka

220 Ft
Puha lapok közé betöltött, intenzív citromkrém.
mignon-csoki-puncs-citrom
Bezár

Mignon ((csoki, puncs, citrom))

100 Ft /db
Könnyű piskóta főzött krémmel rétegezve; csoki, puncs vagy citrom ízesítésű fondanttal bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
tiramisu
Bezár

Tiramisu tortaszelet

350 Ft /db
A népszerű, eredetileg olasz receptből készült édesség várja a babapiskóta és kávé szerelmeseit. Kávéval átitatott piskóta, édes mascarpone-val, kakaószórással a tetején. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
sacher-torta
Bezár

Sacher tortaszelet

350 Ft /db
A Sacher-torta az osztrák gasztronómia egyik legismertebb süteménye. Egyfajta csokoládétorta, amely két réteg sűrű, nem túl édes csokoládés piskótatésztából és a közöttük lévő vékony réteg sárgabaracklekvárból áll. A tetejét és az oldalát csokoládé bevonat borítja. A híres monarchiabeli cukrászkülönlegességek egyike. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
truffel-tortaszelet 2
Bezár

Trüffel tortaszelet

100 Ft /Szelet
Valódi belga csokoládéból főzött csokoládé mousse puerto rico-i rummal, édes morzsás felvert piskóta közé töltve, belga csokoládé forgáccsal burkolva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Csokoládé torta (8-24 szeletes)

3.950 Ft6.950 Ft /db
Igazi csokitorta, ami kívül belül csupa csoki. Kakaós piskótában habos kakaós krém, főzött csokoládé krémmel a belsejében és a külsején is! A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
gesztenye-alagut
Bezár

Gesztenye alagút

100 Ft /Szelet
Gesztenyés tejszínes krém alagút formájú kakaós piskótában. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
eskuvoi-torta
Bezár

Esküvői torta

100 Ft /db
Esküvői torta.  A torta ára függ az íztől, a külső kinézettől, emeletszámtól és mérettől. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Lajcsi szelet

420 Ft /db
Lágy mézes, kakaós lapok között főzött és margarinnal habosított vaníliás és puncs krém. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
tepertos-pogacsa 3
Bezár

Tepertős pogácsa

1.600 Ft /Kg
Omlós tepertődarabkás, fűszeres pogácsa. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
feketeerdo-torta
Bezár

Feketeerdő torta

100 Ft /db
Cseresznyeízes, vaníliás, tejszínes, rigójancsi krém, főzött meggy töltelék kakaós piskótalapok közé töltve. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
mini-linzer-2
Bezár

Mini linzer

100 Ft /Kg
Omlós édes sütemény, illetve tészta, amely lisztből, tojásból, cukorból, sütőporból bő zsiradék (margarin) hozzáadásával készül. Süteményként különféle lekvárokkal ízesítik. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Méteres kalács

430 Ft /Szelet
Csokis és sima kevert tészta őzgerincben sütve, főzött puncs krémmel töltve, csokis párizsi krémmel bevonva. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.
Bezár

Sajtos rúd

4.300 Ft /Kg
Ropogósra sült, sajttal megszórt omlós sajtos rudak. A termék nyomokban mogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat. A termék tej, tojás, dió, mogyoró és glutén feldolgozó üzemben készült.