Delikátesz Zöldség-gyümölcs
- Budapest, Magyarország
- 36706084514
- Az üzlet zárva
Kelkáposzta (új)
Kelkáposzta, fodros levelű káposztaféle.
Savanyításra nem alkalmas, viszont főzelékhez, töltött káposztához kiváló választás.
Tápanyagokban, vitaminokban egyaránt gazdag.
Főzelékek, húsételek, levesbetétek kedvelt alapanyaga.
Burgonya hazai I.oszt.
Hazai I. osztályú burgonya.
Póréhagyma szeletelt
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Koktélparadicsom
Lédús, apró szemű paradicsom.
Fejessaláta
Tökéletes zöldsaláta alap, vagy szendvicsfeltét.
Lédig narancs (kimért) I.oszt.
Friss, lédús narancs.
Uborka szeletelt
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Tönköly tészta/kurkumával/
Remek körettészta.
Lilahagyma
A lilahagyma remek választás nyers fogyasztásra.
Magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír.
Dió (darált)
A dióbél gazdag A, B, C és E-vitamin forrás; emelett magas omega3 zsírsav tartalommal bír.
Energiamix
Energiamix: Mungóbab-lencse-retek.
Tisztított fokhagyma
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Tönköly tészta/céklával/
Remek körettészta.
Tönköly tészta/kurkumával/
250gr/csomag
Gála alma (édes)
Közép kemény húsú, édeskés, lédús almatípus.
Lédig mandarin (kimért) I.oszt.
Közepes méretű, édes, bő levű citrusféle.
PROVENCE FŰSZERSÓ 70G
Nagyon jól passzol krémlevesekhez, tejszínesebb ételekbe, tésztákba. Halakhoz és gombás ételekhez is ezt ajánlom. Húsokra, grill ételekre, pácolásra is zseniális. Keverheted tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve fűszeres vajkrém az eredmény.
Összetevők: himalája só, rozmaring, kakukkfű, oregánó, majoranna, tárkony, borsikafű, levendula
Napraforgó
Napraforgó:Pajzsmirigyre,vesére,idegrendszerre jó hatású.
Sütőtök
A sütőtököt gyakran fogyasztják sütve, krémleves formájában, de sütemény alapanyagaként is. Magját pörkölve fogyasztják, vagy prosztata kezelésére való étolaj nyerhető belőle.
Tök jó fűszersó: Használd sütőtök krémlevesbe, pitébe, muffinba, vagy csak szórd rá mielőtt beteszed a sütőbe!
Összetevők: Kakukkfű, szárított vöröshagyma, gyömbér, fahéj, római kömény, koriandermag
Vöröskáposzta
Más néven lilakáposzta.
Párolt lilakáposzta tökéletes alapja lehet.
C-vitaminban gazdag. Tavaszi saláták, könnyű savanyúságok kedvelt alapanyaga.
Kínai Kelkáposzta
Íze a fejes káposztáéra hasonlít; annál kicsit lágyabb, kevésbé karakteres.
Magas C-vitamin és fehérje tartalma.
Mák(darált)
A népi gyógyászatban a mákolaj magas foszfortartalma elősegíti a kalcium felszívódását és a csontokba való beépülését. A máknak magas a kalciumtartalma, sok E-, C-, és B-vitamin található meg benne. Emellett rengeteg cinket is tartalmaz, ami a növekedést és a fejlődést befolyásoló enzimek kofaktora, illetve az immunrendszer támogatásában is nagy szerepe van.
GÖRÖG FŰSZERSÓ 180G
Használhatod húsokra, grill ételekre, pácolásra. A húsoknak gyros-os ízvilága lesz. Keverheted görög saliba, tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve