Delikátesz Zöldség-gyümölcs
- Budapest, Magyarország
- 36706084514
- Az üzlet zárva
Kígyóuborka
Hosszú, uborkasalátába vagy szendvicsfeltétnek való uborka.
PROVENCE FŰSZERSÓ 140G
Nagyon jól passzol krémlevesekhez, tejszínesebb ételekbe, tésztákba. Halakhoz és gombás ételekhez is ezt ajánlom. Húsokra, grill ételekre, pácolásra is zseniális. Keverheted tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve fűszeres vajkrém az eredmény.
Összetevők: himalája só, rozmaring, kakukkfű, oregánó, majoranna, tárkony, borsikafű, levendula
Burgonya hazai I.oszt.
Hazai I. osztályú burgonya.
BARBECUE FŰSZERKEVERÉK 180G
Ha grillezel, ezzel a rub-al (szárazpác) nem fogsz mellélőni. A grillrácsra felkerülő húsokat sütés előtt pár órával alaposan dörzsöld be ezzel a keverékkel és olívaolajjal, esetleg egy kis mustárral.
Összetevők: fekete bors, chili, szárított vöröshagyma, szárított fokhagyma, barna nádcukor, füstölt fűszerpaprika, római kömény, himalája só
Gála alma (édes)
Közép kemény húsú, édeskés, lédús almatípus.
PROVENCE FŰSZERSÓ 70G
Nagyon jól passzol krémlevesekhez, tejszínesebb ételekbe, tésztákba. Halakhoz és gombás ételekhez is ezt ajánlom. Húsokra, grill ételekre, pácolásra is zseniális. Keverheted tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve fűszeres vajkrém az eredmény.
Összetevők: himalája só, rozmaring, kakukkfű, oregánó, majoranna, tárkony, borsikafű, levendula
Nashi körte
A japán körte nem hasonlít az Európában honos Pyrus communisra. Kerekded, sárgás, almára hasonlító formájú. Húsa lédús, emiatt szomjoltásra használják leginkább, süteményekbe, lekvárnak nem alkalmas, azonban főzéskor, sütéskor, marináláskor használják természetes édesítőként, illetve salátába is.
MAGYAROS FŰSZERSÓ 180G
Használhatod minden paprikás magyar kajába (pörkölt, gulyás, halászlé, csak a képzeleted szab határt), túróba keverve körözöttest kapsz. Mehet húsokra, grill ételekre, pácolásra. Keverheted tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém az eredmény.
Összetevők: himalája só, fűszerpaprika, fekete bors, majoranna, kakukkfű, fűszerkömény, petrezselyem
Kelkáposzta szelet,kocka
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Vegyes zöldség
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Termesztett gomba (Laska)
Barna színű laska gomba.
Golden alma
Édes, kellemes ízű, sárga színű almatípus.
Tisztított fokhagyma
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Padlizsán szelet,kocka
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Hegyes paprika I.oszt.
Hegyes, zöld, csípős paprika
Csipkebogyó lekvár 350gr
Saját gyűjtésű gyógynövények alkotják az alapot. Tartósítószert, hozzáadott színezéket, adalékanyagot nem tartalmaz. Gazdag C-vitaminforrás - minimális gyulladáscsökkentő hatást figyeltek meg eleink a csipkebogyó alkalmazása során.
Karfiol rózsa
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Tisztított vöröshagyma
Tisztított, mosott, darabolt
zöldségek lédig csomagolás
Erdei csiperke
Barna színű csiperkegomba.
Dió (darált)
A dióbél gazdag A, B, C és E-vitamin forrás; emelett magas omega3 zsírsav tartalommal bír.
Termesztett gomba (Csiperke) I.oszt.
Fehér színű termesztett csiperkegomba.
Sárgaborsó
Száraz, hántolt, felezett kerti zöldborsó, a hüvelyesek legegészségesebb fajtája. Sárga és zöld színű változata létezik. Nem csupán magas a fehérje, B vitamin és rost tartalmuk, de szinte teljesen zsírmentesek. A felesborsó csökkenti a koleszterin szintet, stabilizálja a vércukrot, izoflavonid tartalma pedig megelőzheti a rákosodást.
Főzés közben hamar szétesik. Többnyire leves és főzelék készül belőle.
Tönköly tészta/céklával/
Remek körettészta.
Vajsör Fűszerkeverék 50g
Ezt a fűszerkeveréket használhatod Vajsörbe, de remekül passzol indiai Chai Massala teába, vagy csak egy bögre forró kakaóba.
Összetevők: fahéj, kardamom, szerecsendió, gyömbér, szegfűszeg
Sárgarépa I.oszt.
Sárgarépa édeskés íze remek választás levesekhez, párolt zöldségekhez, főzelékekhez.
Ördögszekér gomba
Az egyik legkiválóbb ízű, a fogyasztók körében egyre népszerűbb gombafaj. Kiváló beltartalmi összetétele mellett, fokozza az immunrendszer működését, védelmet nyújt