Blog, Shop nyitás

Ezért éri meg boltot nyitnod a neten

Kiskereskedők, megrendelés kiszállítással

Már rég nem számít újdonságnak a netről élelmiszert rendelni házhozszállítással. A karantén alatt látványosan futott fel a multinacionális élelmiszerláncok online forgalma, elszívva a vásárlókat a piacokról, kisboltoktól. A cipelek.hu a sarki fűszeres, a közeli zöldséges és a hentes számára kínál egy kézenfekvő megoldást, a meglévő mellett egy online bolt nyitását.

Kiskereskedők, megrendelés kiszállítássalA cipelek.hu tehát a helyi kereskedők online boltja. Egy árukkal előre feltöltött online felület az üzleted számára, ahol egy ingyenes és gyors regisztráció, a termékeid árainak és a kiszállítási körzet vagy körzetek beállítása után már kezdheted is a kereskedést. Fix költséggel nem kell számolnod, bérleti díj nincs, se berendezés, se új alkalmazott nem kell hozzá. Sőt, saját telefonos segítőt kapsz, akit kereshetsz, ha bárhol elakadnál a rendszerben. Mindezért pedig hetente egy korrekt, 6 százalékos forgalom-alapú jutalékot kell csak fizetned a cipelek.hu-nak.

Két dolgot kell magadnak elintézned az induláshoz. Az egyik a kiszállítás megszervezése, a másik pedig a bankkártyás fizetési lehetőség biztosítása – ez utóbbi nem kötelező, de mivel a vásárlók ma már magától értetődőnek veszik az online rendeléseknél a kártyás fizetést, mindenképpen ajánljuk ezt a fizetési lehetőséget is biztosítani.

A neten rendelt áruk boltban történő átvétele természetesen adott, de a kiszállítást minden regisztrált kereskedőnek magának kell megoldania; a cipelek.hu az online felületet adja az üzlethez, kiszállítással nem foglalkozik. Akinek ez utóbbi új terület, jól hír lehet, hogy a korábbi évekhez képest most sokkal többen dolgoznak futárként, pont az online rendelések megugrása miatt. Talán neked is van olyan ismerősöd, aki épp munkát keres és be tud segíteni az első hetekben. Aztán akár profi futárszolgálattal is leszerződhetsz, amikor felpörögnek a rendelések. Természetesen pihenni is el tudsz menni, online boltodat ugyanúgy bezárhatod, mint a fizikait, és napi szintű nyitvatartási időt is be tudsz állítani a rendelések felvételéhez.

A készpénzes mellett a bankkártyás fizetési lehetőség felajánlása már alapelvárás az online térben, és nem is kerül sokba – a cipelek.hu a Vodafone és az OTP közös hordozható kártyaolvasóját választotta, mint egyszerű és kényelmes fizetési megoldást. Tényleg nem bonyolult, az egyébként 0 forintért elhozható kártyaolvasó mellé csak egy internetes kapcsolattal rendelkező okostelefon kell és mehet is a fizetés – ami ráadásul sokkal biztonságosabb is, mintha a készpénzzel kellene bajlódni, visszajárót keresni minden egyes kiszállításnál. Ahogy már említettük, a cipelek.hu-nál erősen javasoljuk a kártyás fizetési lehetőség felajánlását is, hiszen az online térben otthonosan mozgó vevők nagyon is elvárják ezt a fajta kényelmet.

Még egy fontos adalék. A cipelek.hu körzeteinek kiosztása érkezési sorrendben történik. Ez azért jó, mert nincs konkurencia egy körzeten belül, nem kell folyamatosan figyelned, hogy a szomszéd árus mennyibe kerül a zöldség az online boltjában. Aki tehát előbb regisztrál egy kategóriában – például zöldséges, hentesbolt, cukrászda, vegyesbolt vagy herbária – az szállíthat az általa bejelölt körzetbe vagy körzetekbe. Érdemes tehát időben lépni, hogy ne happolják el előled a körzetedet!

Talán ennyiből is látszik, mennyit nyerhetsz az online bolt nyitásával, adott esetben akár üzleted túlélésének záloga is lehet – regisztrálj még ma a cipelek.hu-ra kereskedőként!